KLUBBAR I KRONOHAGENS ENHET HT 2019

PARKOURKLUBB

Parkour är en mångsidig och rolig gren där man övar på att ta sig från plats A till plats B, så snabbt och smidigt som möjligt. Parkour som gren utvecklar motoriska färdigheter, kroppskontroll och smidighet. Dessutom övar vi på att vara kreativa och övervinna sig själv.

Arrangör:      Funktum och HoS

Ledare:          Funktums sportledare

Tid:                 Måndagar 2.9.- 7.10.2019 (6 ggr)  kl. 13.30-14.30

BOUNCEKLUBB

WEE Bounce är en klubb där vi testar på roliga och lite annorlunda bollsporter, som t.ex. kin-ball, speedminton och stadskamp. Annorlunda bollspel jämnar naturligt ut nivåskillnader och ger alla en känsla av att lära sig nytt och lyckas!

Arrangör:         Funktum och HoS

Ledare:           Funktums sportledare

Tid:                 Måndagar 14.10-18.11 (6 ggr)  kl. 13.30-14.30

DANCE-KLUBB

WEE Dance rör vi på oss till musik. I klubben har vi lekar, övningar och aktiviteter kopplat till musik och dans. Klubben är inte begränsad till någon viss typ av dansstil, utan vi utvecklar kreativitet, taktsinne och mod genom lekar och övningar tillsammans!

Arrangör:        Funktum och HoS

Ledare:           Funktums sportledare

Tid:                 Måndagar 25.11-16.12.(4 ggr) kl. 13.30-14.30

Pris:               20 euro

YOGAKLUBB

På barnyogakursen får vi en inblick i yogans värld och gör enkla yoga asanas (positioner), övar på mindfullness och avslappning, samt leker olika yogalekar. Vi övar på att stanna upp, hitta det inre lugnet, och leva i nuet. Yoga är inte enbart en fysisk träning, utan även ett verktyg för att förbättra koncentrationen, samt att förstärka flexibiliteten, styrkan, koordinationen och det kroppsliga medvetandet.

Arrangör:        Annette Tallberg (barnyogainstruktör) och HoS

För:                Åk 3- 4

Ledare:           Annette Tallberg

Tid:                 Torsdagar 19.9-31.10. (6 ggr) kl. 14.30-15.30, inte under höstlovet 17.10

Deltagarantal:  Max 15 deltagare

Barnen är olycksfalls försäkrade under klubbtiden.

Som utrustning räcker sköna gympakläder och en vattenflaska. Ifall man vill så får man ta en egen yogamatta / gympaunderlag, men det är inte ett måste.

KLUBBANMÄLAN

•  Anmälningarna till adressen kronohagenhos@gmail.com. Meddela barnets namn och åk & vårdnadshavarens namn och telefonnummer.
  • Platserna fylls i anmälningsordning! Vi ber er observera att anmälan är bindande och att vi debiterar klubbavgiften av de anmälda.

**********************************************************************